YAŞAM

OYUNCAK, GİYSİ VE KİTAP YAĞDI

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Saymanı Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Furkan Kılıç, Av. Hasan Alkan, Av. Duygu Özgüven, Av. Özge Doğan İşcan, Av. Gülsen Çalıkuşu Baykal'ın da katıldığı kampanyanın ilk gününde Adana Barosu’na mensup avukatlar “Hayat Paylaşmaktır, Paylaşmak Mutluluktur” sloganıyla hayata geçirilen Sosyal Kumbara Projesi’ne giyecek, kitap ve oyuncak yağdırdı.

 

Söz konusu kumbaralar Baro Başkanlık önünde, Mahmut Esat Bozkurt Salonu ve İcra Dairelerinin bulunduğu baro odalarında bulunuyor.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILACAKTIR

 

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, projeyle ilgili görüşlerini şöyle açıkladı: “İlimizde farklı sosyal, kültürel ve ekonomik gruplara mensup kesimler arasında paylaşım ve dayanışmanın güçlenmesini sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında, adliyenin çeşitli bölgelerine baromuzca yerleştirilen sosyal kumbaralarda, ihtiyaç fazlası giyecek, oyuncak, kitap gibi bağışlar toplanarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Hayat Paylaşmaktır, Paylaşmak Mutluluktur” sloganıyla başlattığımız projemize tüm meslektaşlarımızın desteğini ve katkısını bekliyoruz.”

Başa dön tuşu