BÜYÜKŞEHİR

NİHAT ATLI’dan HÜSEYİN SÖZLÜ’ye TEŞEKKÜR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün bahanelerin gizlenmeden hizmet üretmeye çalıştığını dile getiren MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı konuşmasında şunları söyledi: “Adana Büyükşehir Belediyesi planlı, çağdaş, üretken ve Milliyetçi bir belediyecilik sergilemektedir. Elindeki kısıtlı imkanlara, engellemelere, önceki dönemlerden kalan büyük borç yüküne rağmen Adana’nın ve ilçelerinin geleceğini şekillendirecek başarılı hamleler yapmaktadır. Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Belediyeciliğin kendisine yüklediği sorumlulukla hareket ediyor. Bahanelerin ardına gizlenmeden Adanalı için mücadelesini veriyor.” dedi.

HÜSEYİN SÖZLÜ BÖLGEMİZ İÇİN BİR ŞANSTIR”

Hüseyin Sözlü’nün Kozan Bölgesinde vatandaş tarafından çok sevildiğini, Başkan Sözlü’nün de bu ilgiye karşılık bölgeye vefa borcunu yerine getirmeye çalıştığını söyleyen MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Hüseyin Sözlü’nün Adana ve bölgesi için bir şans olduğunu söyledi.

Nihat Atlı, Adana Büyükşehir Belediyesinin Kozanda yaptığı hizmetlerin bazılarını şu şekilde dile getirdi: “Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı süresince Kozan Bölgesinde eğitim, kültür, ulaşım, yeşil alan, yol, kanalizasyon gibi konularda Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetlere imzasını attı. Kozanda susuz ve yolu olmayan köy, mahalle kalmadı. Mesela, Kozan-Göller Yaylasının 40 yıllık su problemini çözdü. Bu proje ile bölgede 50 bin civarında kişinin su sorunu çözülmüş oldu. Kozanlı çiftçilere kırsal kalkınma kapsamında her türlü destek verildi. Kozan Merkezin en büyük sorunlarından biri olan yağmur suyu hattı büyük oranda tamamlandı. Caddelerimiz, mezarlıklarımız pırıl pırıl. Hastahane Kavşağı genişliyor ve akıllı kavşak oluyor. Ve son olarak Kozan Gençlik Merkezi faaliyete geçti. Burada binlerce gencimiz eğitim imkanı bulacak. Genelleyecek olursak bunlar yapılan hizmetlerin başlıcaları” şeklinde konuştu.

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Geriye dönüp baktığımızda Hüseyin Sözlü ayrım gözetmeksizin tüm ilçelerle uyumlu bir şekilde çalışıp, olumsuzlukları bahane etmeden üretken ve Milliyetçi bir belediyecilik anlayışı ile görevini başarıyla yerine getiriyor. Hüseyin Sözlü Başkanımızın Kozan’a, bölgemize ve Adana’ya yaptığı hizmetlerinden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Başa dön tuşu