BÜYÜKŞEHİR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Huriye Küpeli Kan: Adana’ya Kadın Eli Değecek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Huriye Küpeli Kan, 5 yıldır Vali Yardımcısı olarak görev yaptığı kentin tüm sorunlarını bildiğini belirterek, “Devlet tecrübemizle kentimizin tüm sorunlarını hızla çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Adana’ya kadın eli değecek ve Adana’mız yeniden plakası gibi Türkiye’nin 1 numaralı şehri olacak.” dedi.

MHP’nin Aday Adayı olan Kan, 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi hazırlıklarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Adana’yı iyi tanıdığını, bu yörenin çocuğu olduğunu söyledi.

Özellikle son 5 yıldır Adana Vali Yardımcısı olarak görev yaptığı kentte Adana’nın neye ihtiyacı olduğunu iyi tespit ettiğini vurgulayan Kan, şöyle konuştu:

“MHP Genel Başkanı’mız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin tensipleriyle Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olarak yola çıktık. Aday adaylığımız, partimiz MHP için hayırlı olsun. Bu yörenin bir insanı olarak Adana’yı da Adanalıları da çok iyi tanıdığımı söylemek isterim. Son 5 yıldır Adana Vali Yardımcısı olarak görev yapıyorum. Devlet tecrübemizle kentimizin tüm sorunlarını hızla çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Adana’ya kadın eli değecek ve Adana’mız yeniden plakası gibi Türkiye’nin 1 numaralı şehri olacak. Kente dair tüm projelerimizi, çözmek istediğimiz sorunları, Adana’nın nasıl kalkınacağını ve Çukurova’nın bu güzel şehrinin marka değerinin nasıl yükseltileceğini ilerleyen zamanlarda açıklayacağımız yol haritamızla önce Adana’ya, sonra tüm Türkiye’ye duyuracağız.”

Başa dön tuşu