BÜYÜKŞEHİR

Cahit Öztok MHP’den Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı oldu!

Adana’da MHP tabanı olmak üzere iş ve siyaset dünyasının etkin isimlerinden İş insanı, çiftçi Cahit Öztok, ara vermeden siyasi çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz 3 dönem MHP’den Adana Milletvekili adayı gösterilen tanınmış siyaset ve iş insanı Cahit Öztok’a, 2024 yılının 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde partisi MHP’den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması yönünde kendisine gelen istek ve yoğun baskılara kayıtsız kalmadı.

BAŞVURUSUNU GENEL MERKEZDE YAPTI 

İş insanı Cahit Öztok, partisinin genel merkezine giderek Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a adaylık başvuru dosyasını teslim eden İş İnsanı Cahit Öztok, “Bugüne kadar partimin ve liderimin emrinde oldum. Bundan sonra da öyle olacak. Önümüzde önemli bir yerel seçim var. Adana’mız için hayati önem taşıyan bu seçimde bu kadim kente hizmet etmek için kutlu bir yola çıkmaya karar verdim” dedi.

BU KENTE SEVDALIYIZ 

Bu zamana kadar kendisine verilen hiçbir görevden kaçmadığının altını çizen MHP Büyükşehir Belediye Başkan a.Adayı Cahit Öztok, “Bizler bir davaya gönül vermiş insanlarız. Bizim için her şeyden önce aziz milletimiz ve ülkemiz gelir. Elbette, bu kentte yaşayan, çalışan, üreten biri olarak Adana’ya bir borcumuz var. Bizim sevdamızdır Adana. Üretken belediyeciliği esas alarak her kesimi kucaklayacağız. Ayrımcı değil, birleştirici olacağız. Halkın benimsediği projelerle, kaynakları doğru ve yerinde kullanarak kentimize hak ettiği hizmeti verebilmenin gayreti içinde olacağız” diye konuştu.

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ 

Ankara’da MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi de ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan a.. Adayı Cahit Öztok, bu ziyaretini sosyal medya hesaplarından paylaştı ve şu görüşleri dile getirdi: “Kutlu Davamızın Yolbaşçısı, ömrünü Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine adayan, sırtımızı yasladığımız koca çınar; Hareketimizin Lideri, temel direğimiz MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek elini öpüp hayır duasını aldık.”

Başa dön tuşu