SİYASET

İYİ Parti’den ÇGC’ye Ziyaret

 

Yeni kurulan bir parti olmalarına rağmen Adanalıların kendilerine yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çeken Çulhaoğlu, değişimin şart olduğunu, mevcut iktidarın uzun yıllardır tek başına görevde olmasına rağmen içte ve dışta çok büyük hatalar yaptığını, halkı kamplaştırdığını, ülkenin 90 yıllık  birikimini harcayıp borç batağına sürüklediğini ve Türkiye’yi iflasın eşiğine getirdiğini söyledi.

Çulhaoğlu, özellikle dış politikada büyük hatalar yapan AKP iktidarının Türkiye’yi yalnızlığa sürüklediğini, itibar kaybettirdiğini dile getirerek, İYİ Parti iktidarında yaraların sarılacağını, birlik ve beraberliğin yeniden tesis edileceğini, Türkiye’nin yüzünü güneşe döneceğini ifade etti.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, seçimlerin şenlik ortamında gerçekleşmesini, demokrasimiz ve ülkemiz açısından sorunsuz bir şekilde sonuçlanmasını beklediklerini söyledi.

Türk demokrasisinin ciddi bir sınav vereceğini söyleyen Esendemir, “Seçimlerin kavga ve kaostan uzak, şenlik havasında, sağduyunun hakim olduğu bir atmosferde geçeceğine yürekten inanıyorum. Vatandaşlarımız anayasal haklarını kullanıp sandığa giderek, önümüzdeki dönemde ülkemizi yönetecek kadroları işbaşına getirecektir. Sandıktan çıkan sonuca herkesin saygılı olacağına inanıyorum. ÇGC olarak tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Ziyarete, İyi Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Meral Tüylü, Seyhan İlçe Başkanı Güngör Köse, Seyhan İlçe Başkan Yardımcıları Mehmet Karakuş, Kazım Kaya ve Hüdaye Esen, Seyhan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri H.Mehmet Sayın, Mehmet Otluoğlu, Arzu Uygan, Berrin Ünlü katıldı.

Başa dön tuşu