YAŞAM

Hizmetlerimiz, sınır ötesini de aştı

Hem kırsalda hem de şehir merkezinde yoğun çalışmalarla yep yeni projelere imza atan ekipler, vatandaşların sorunsuz içme suyu ve alt yapı kullanması için gece gündüz çalışıyor.

Kanalizasyon ekipleri yaklaşık 1 aydır çalıştığı Sarıçam bölgesinde artık sona geldi. Yeni Stadyum mevkiinde çalışmalarını tam gaz sürdüren ASKİ ekipleri Ana kollektör, taşıyıcı hat üzerinde 2 kilometrelik bir çalışma tamamlanmak üzere. Ana hat tamamlandıktan sonra ara bağlantılarla bölgenin alt yapı sorunu tamamen ortadan kalkacak.

Ekiplerimiz her zaman Adanalılara en iyi hizmeti vermek için çalışıyor diyen ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar açıklamasında" bizler göreve geldiğimiz günden bu yana sorumluluğumuzun bilincinde olup ona göre hareket ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'nün talimatlarıyla gerçekten Adanalılara fayda sağlayan projelere imza attık. Gerek kırsalda, gerek şehir merkezinde ciddi işler başardık, bundan sonra da başarmaya devam edeceğiz, hatta hizmetlerimiz ve projelerimiz sınır ötesini de aştı"dedi. 

Başa dön tuşu