BÜYÜKŞEHİR

Farkındayız

Festivalin açılışında konuşan Başkan Sözlü, otizmli çocukların ve onların ailelerinin Adana’da daha rahat nefes almaları için var güçleriyle çalıştıklarını vurguladı

PETAL ÇEVİRİP YÜRÜYÜŞ YAPTILAR

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 3. Otizm ve Spor Festivali düzenlendi. Günün anlam ve önemine binaen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de katılımıyla Atatürk Parkı’ndan İstasyon Meydanı’na kadar bisiklet turu yapıldı. Bisiklet turunun ardından Merkez Park’a kadar Başkan Sözlü, otizmli çocuklar ve aileleri ile yürüyüş yaptı.

 

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER”

Dünya Otizm Farkındalık Günü’ne özel düzenlenen Manga müzik grubu konseri öncesi söz alan Otizmle Barış Derneği yöneticileri otizmli çocuklar ve ailelerine verdiği destekten dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü teşekkür ederek, Başkan Sözlü’nün otizmli çocuklar yararına yapılan tüm projeleri kendi projesiymiş gibi sahiplendiğini belirtti.

 

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Dernek yöneticilerinin ardından kürsüde konuşan Başkan Sözlü, “Otizmli çocuklar bizim çocuklarımız. Onları ayrı görmüyor, ailelerinin yaşadıkları zorlukları yakinen biliyoruz. Ancak bizler her zaman çocuklarımızın ve ailelerinin yanındayız. Yakın zamanda Adana’da otizmli çocukların eğitim görebileceği bir merkez açacak, desteğimizi eğitim hayatlarında da sürdüreceğiz” dedi.

Başa dön tuşu