YÜREĞİR

Adana’da cezaevi arkadaşını öldüren zanlı tutuklandı

Adana’da cezaevi arkadaşını kendisini sattığı gerekçesiyle öldürdüğü iddia edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlıya yardım ettiği iddia edilen 2 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Adana’da 20 Eylül tarihinde “beni sattı” dediği arkadaşını öldüren zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken ona yardım ettiği iddia edilen bir iki kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

ARKADAŞINI SIRTINDAN VE KALÇASINDAN VURDU

Adana’da 20 Eylül tarihinde meydana gelen olayda 27 yaşındaki İsmet Köse Yüreğir ilçesi Şehit Erkut Akbay Mahallesi’ne geldi. Burada 3 kişi ile aralarında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönerken taraflar birbirlerine tabancalarla ateş açtı. Açılan ateşte sırtına ve kalçasına mermi isabet eden Köse ağır yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan Köse, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

CEZAEVİ ARKADAŞINI ÖLDÜRMÜŞ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken Köse’nin cezaevinde tanıştığı arkadaşı İlker T. Tarafından öldürüldüğü Zeki Can B. (18) ve Mehmet Yasin D.’nin (24) de olaya karıştığı belirlendi.

Polis ekipleri şahsın kimliğini tespit ederek yakalanması için harekete geçti. Sarıçam ilçesinde teyzesinin evinde saklandığı belirlenen şüpheli, saklandığı eve giderken sokakta yakalandı. Diğer şüpheliler ise adreslerine yapılan baskında gözaltına alındı.

Başa dön tuşu