YÜREĞİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Yüreğir’in gençlik projesine ödül

Adana Yüreğir Belediyesi tarafından hayata geçirilen gençlik projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildi. Tam Bana Göre Gençlik Festivali’nde Ödül alan proje kapsamında dezavantajlı gençlere çeşitli imkanlar sağlanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Yüreğir Belediyesi tarafından hayata geçirilen gençlik projesine Tam Bana Göre Gençlik Festivali’nde ödül verdi. Yüreğir genç girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından özel ödüle layık görülürken ödül Ankara’da düzenlenen festivalde teslim edildi.

Ödülü Yüreğir Belediye Başkanı aldı

Proje kapsamında Yüreğir Belediyesi’ne verilen ödülü Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Törende açıklama yapan Kocaispir, “En büyük arzumuz, yarınlarımız olan gençlerin teknolojiyi hayatın her alanında etkin bir şekilde kullanmalarıdır. Projemizin Cumhurbaşkanımız tarafından ödüllendirilmesi bizim için en büyük gururdur” dedi.

Dezavantajlı gençlerin hayatı kolaylaşıyor

Yüreğir Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında ilçede yaşayan 1425 yaş aralığındaki dezavantajlı gençlerin sosyal yaşama uyumları kolaylaştırılıyor. Proje ile ilgili konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Gençler bizim geleceğimiz. Boş zamanlarını teknoloji, spor, sanat gibi faaliyetlerle değerlendirmelerini istiyoruz. Sanal ortamlar yerine gerçek hayatta sosyal iletişim kurmalarına fırsat verilmeli” diye konuştu. Kocaispir açıklamanın devamında, “Temasa geçmeyi başardığımız gençlerimizin her biri birer cevher. Yaşadıkları çağa uygun teknolojik araç ve gereçlere ulaşmalarını sağlamak ise bizim görevimiz. Gençlerimizin başta kendilerine, sonra ailelerine ve topluma yararlı bireyler haline gelmeleri için çalışmaya devam ediyoruz. Gençlere desteğimizi artarak sürdüreceğiz” dedi.

Başa dön tuşu