YÜREĞİR

Adana Yüreğir’de otelin organik atıkları toprağa geri kazandırılacak

Adana’nın Yüreğir ilçe belediyesi ile imzalanan protokol çerçevesinde kentte bulunan bir otelin Organik atıklarının toprağa geri kazandırılacağı öğrenildi.

Adana’nın Yüreğir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada imzalanan protokol kapsamında kentte bulunan bir otelin Organik atıkların toprağa geri kazandırılacağı duyuruldu.

Otelin atıkları kompostlacak

Yüreğir Belediyesi Biyobozunur Atık Yönetimi Projesi ile ilgili yapılan bilgilendirmede, otelin Organik atıkların kompostlanarak toprağa geri kazandırılmasını amaçlayan protokol imzalandığı bildirildi. Otel müdürü Can Akşit ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet kocaispir imzaları bulunan protokolle otelin organik atıkları Yüreğir Belediyesi Biyobozunur Atık Tesisi’nde kompostlanarak toprağa geri kazandırılacak.

Adana için önemli proje

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana için Sürdürülebilir ve yeşil oda abla geri dönüşüm projeleri ile önemli adımlar attıklarını belirterek ‘Biyobozunur Atık Projesi’ çerçevesinde 1 yılda yaklaşık 4 bin ton kompost ürettiklerini söyledi.

Başa dön tuşu