GENEL

YARALAR SARILIYOR

Ailelere ilk günden itibaren sıcak yemek dağıtımının sürdüğünü belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan '' Olayın duyulmasından sonra ekiplerimiz tüm gece boyunca bölgede durum tespiti yaptı. Yangının mağdur ettiği yetişkin ve çocukların hızlı şekilde yemek ihtiyaçlarını giderdik. Şu anda sıcak yemek dağıtımını devam ettiriyoruz.

 

Ailelerin yaşamlarını sürdürmeleri için yatak, yastık, battaniye, giysi, bot, mont, gıda paketi, büyük tüp, ocak, süpürge dağıtımı yapıldı. Bulundukları alana seyyar tuvalet, banyo yerleştirildi. Ayrıca küçük çocuğu olan ailelere bebek malzemesi de dağıtıldı. Yeni kurulacak olan çadır yerleri tekrar düzenlendi. Yerlere mucur serilip yağmur yağdığında su gitmeyecek şekilde düzenleme yapıldı.'' şeklinde konuştu.

 

Yaşanan olayda can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''Çıkan yangında can kaybı yaşanmamasına sevindik. Ailelerimiz normal yaşamlarını sürdürebilmesi için çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı. Devletimiz her zaman vatandaşlarımızın yanındadır.'' diyerek ailelerin mağduriyetlerinin giderileceğini belirtti.

Başa dön tuşu