GENEL

TÜGVA Adana Metin Külünk 28 Şubat Konferansı

Konferansa Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Ak Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı başta olmak çok sayıda kurum ve kuruluşların yöneticileri ile çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

 

Okunan İstiklal Marşının ardından Kuran-ı Kerim'in tilaveti ile başlayan konferansa konuşmacı olarak katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
 

 

Metin Külünk, Türkiye'de gerçekleşen darbelerin ülkeyi batı ittifakının emrine kılmak için yapıldığını söyleyerek, "Darbeler dış güçlerin emrinde Türkiye'ye ayar vermek için yapılmıştır. 28 Şubat sürecinde de bizim arkadaşlarımız ihraç edilirken FETÖ'cüler devlette tırmanıyordu. 28 Şubatın temel sebebi 15 Temmuz'un önünü açmaktır" dedi.

 

"Herkes Recep Tayyip Erdoğan Olamaz"
 

Milletlerin kaderlerini liderlerin belirlediğini belirten Külünk, "Herkesin yeterliliği varsa Cumhurbaşkanı olabilir ancak herkes lider olup Recep Tayyip Erdoğan gibi olamaz. Liderlik bir toplumu aklen ve fiziken dönüştürebilecek kararları alıp uyguladıktan sonra kendi halkının önünde yürüyebilmek meselesidir" dedi.

 

"28 Şubat'ı yapanlar FETÖ'yü görmedi"

Başa dön tuşu