GENEL

Sayca Köyü Sevenleri Derneği öğretmenleri unutmadı

Sayca Köyü Sevenleri Kültür, Yardımlaşma, Dayanışma ve Çevreyi Koruma Derneği Başkanı Ali Develi, yönetim kurulu üyeleri, Osman Toköz, İdris Turan ve Bilal Kalay 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle emekli öğretmenler Ekrem Hayri- Fatma Özener çiftini evlerinde, Remzi Oğuz Arık İlkokulu ögretmeni Müslüm Kütük ile Sofulu Anadolu Lisesi İmam Hatip Müdürü İbrahim Şahin’i ziyaret ederek birer buket çiçek verdiler.

Başkan Ali Develi, Bir devletin gelismesi ve muassir medeniyetler seviyesine çıkması için öğretmenlere değer vermesi gerektiğini vurgulayarak açıklamsında şu görüşlere yer verdi:

“Ülkemizin fedakâr öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Bizi seven, öğreten, hata yaptığımızda affeden, büyüklüğünü hep koruyan, büyüdüğümüzde anılarımızda özel yerleri olacak sizler bizim için çok değerlisiniz. Hepinizi çok seviyoruz. Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum derler. Bizler sizin kırk yıl değil ölünceye kadar köleniz oluruz.

Başöğretmen Atatürk”ün birer yansıması olan sizler, övgülerin en güzeline layıksınız. Çocuklarımızın Yetişmesinde Büyük Rol Oynayan, Her Türlü Fedakârlığı Gösteren Sizlere Çok Borçluyuz. Dünyanın en değerli varlıkları olan siz öğretmenler! Bugün, Türk öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde hepinizi sevgiyle, candan kutluyoruz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun”

Başa dön tuşu