SPOR

Şampiyonluk kupasını yine

Eğitim-öğretim kalitesinin yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlerde de bayrağı hep en önde taşıyan Erkan Koleji, Yüreğir Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Takımlarını tribünden destekleyen Erkan Koleji öğrencileri, “Aldığımız her nefesi şehitlerimize borçluyuz” yazılı pankart açarak, vatan uğruna canını feda eden şehitleri andı. Öğrenciler, uzun süre “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” şeklinde tezahüratta bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan karşılaşmada Erkan Koleji, özellikle son periyotta fırtına gibi esti. Taraftarının da yoğun tezahüratlarıyla coşan Erkan Koleji, rakibini 49-36 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitimiyle birlikte şampiyonluk sevincini yaşamaya başlayan takıma, okul yönetimi ve okul arkadaşları da sahaya inerek destek verdi. Sporcular, okul arkadaşlarının yoğun sevgi gösterileri arasında şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Erkan Koleji Basketbol Takımı ve arkadaşlarını desteklemeye gelen öğrenciler, kupa töreninin ardından, spor salonunun önünde bekleyen servis araçlarına binerek coşku içinde okulun yolunu tuttu. Şampiyonluk marşlarıyla okula ulaşan Erkan Koleji öğrencileri, arkadaşlarının yanı sıra yönetici  ve eğitim kadrosu tarafından alkışlarla karşılandı. Sporcular, arkadaşlarının tebriklerini kabul ettikten sonra, Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik’i odasında ziyaret etti. Yüzcelik, takım oyuncuları ve teknik heyete baklava ziyafeti çekti. Oyuncuları tek tek tebrik eden İzzettin Yüzçelik, elde edilen şampiyonluğun çok önemli olduğunu belirtirken, başarıların devamının geleceğine inandığını ifade etti.

Takım oyuncuları, daha sonra şampiyonluk kupası eşliğinde günün anısına arkadaşlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek, unutulmaz anları ölümsüzleştirdi. 

Başa dön tuşu