SPOR

Murat Sancak’dan son dakika Yusuf Sarı ve ekonomik kriz açıklaması

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, son dakika açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’a transfer olacağı iddia edilen Yusuf Sarı ve ekonomik krizle ilgili haberlere açıklama getirdi!

Yusuf Sarı Beşiktaş’a gidecek mi?

Başkan Sancak, Yusuf Sarı için herhangi bir resmi teklif Beşiktaş’tan teklif gelmediğini açıklarken, 3 avrupa takımının Yusuf’u istediğini ifade etti.

Adana Demirspor ekonomik krizde mi?

Başkan Sancak ekonomik kriz var mı sorusuna ise, “Bazı çıkan haberler ile ilgili bilgilendireyim, maaşlar konusunda sıkıntılar haberleri kısmen doğru ,bu her kulüpte olabilecek konular ama bilinmez Adanademirspor’da olunca herkes balıklama atlıyor, herkes kendi takımını takip etsin derim. Kulüp kendi imkanlarıyla işini sürdürmeye çalışıyor; profesyonel olarak alacaklarda gecikmeler olunca haliyle ödemelerdede gecikme olur, aşılmayacak bir durum değildir Bazı futbolcular ayrılmak istiyor haberlerine gelince gitmek isteyeni hiçbir zaman zorla tutmadık, tutmuyacağız da. Devre arasında gidecekler de gelecekler de olacak. Futbolun ruhunda bunlar var. Yusuf Sarı ile alakalı BJK kulübünden herhangi bir teklif bana ulaşmadı ama yurt dışından 3 kulüp ciddi bir şekilde ilgileniyor. Burda da vereceğim cevap şu ederini bulan her futbolcu gitmek isterse,ve kulüp menfaatine olacaksa niye olmasın. Ama transfer konuları bugünün değil transfer döneminde bakılır” açıklamasında bulundu.

Başa dön tuşu