GENEL

Renkli Bireyler Adana’yı oynattı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Renkli Bireyler Çocuk Evi’nde çocukların ve ailelerin katılımıyla kutlandı. Tamamen Montessori eğitim tarzına sahip bölgedeki tek anaokulu olan Renkli Bireyler Çocuk Evi’nin bahçesinde düzenlenen etkinlikte anne –baba ve çocuklar birlikte oyunlar oynadı. Çocuklar, gösteri yapmadan, yarışmadan ve kıyaslanmadan büyükleriyle günüllerince eğlenip unutulmaz bir bayram yaşadı.

 

Renkli Bireyler Adana’yı oynattı

Renkli Bireyler olarak tüm Adana’yı oynatmak istediklerini söyleyen Renkli Bireyler Çocuk Evi’nin kurucusu ve müdürü Nida Banu Çiftçi, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla ve aileleriyle okulumuzun bahçesinde çok güzel bir gün geçirdik. Bugün çocukların bayramı bu bayramda bizim çocuklarımız ne gösteri yaptı, ne yarıştı ne de kıyaslandı sadece büyükleriyle birlikte olmanın tadını çıkardı. Kendileri gibi olarak istediklerini istedikleri gibi yaparak bayramlarını kutladılar. Bu yıl ilkini yaptığımız ve gelenekselleşmesini planladığımız bu kutlamalarda aileler de çocuklar kadar eğlendi, çocukluklarına dönme fırsatı buldu” dedi.

 

Renkli Bireyler, hazırladığı hediye paketiyle büyükleri zamanda yolculuğa çıkartı

Renkli Bireyler tarafından içinde topaç, misket, lak lak gibi daha eski yılların oyuncakları olan bir hediye paketi de katılımcılara verildi. Ayrıca Adana’nın farklı noktalarında bu oyuncakların içinde olduğu hediye paketleri kent halkına dağıtıldı.

 

Etkinlik için öğrencilerin kendi elleriyle hafta içinde hazırladığı ürünler de Renkli Bireyler Çocuk Evi’nin Çukur Köyü’ndeki kardeş anaokulu yararına sosyal sorumluluk projesi kapsamında satıldı. 

Başa dön tuşu