GENEL

PRAL’DAN BİR TÜRKİYE BAŞARISI DAHA…

Başarılarıyla adından sıklıkla söz ettiren Adana Piri Reis Anadolu Lisesi 2017 Lisans Yerleştirme Sınavı’nda da başarılarıyla adından söz ettirmiş ve Adana’nın gururu olmuştu. 2017 LYS’de PRAL’dan 2 öğrencinin ilk bin arasına girmesi ise “hiçbir başarı tesadüf değildir” sözünü kanıtlar cinstendi…

 

Eğitim öğretimdeki başarılarının yanı sıra sosyal etkinlikleriyle de birçok başarılı çalışmaya imza atan Piri Reis Anadolu Lisesi şimdi de MF ve TM puan türündeki hızlı yükselişiyle dikkat çekiyor.

 

TÜRKİYE 416.’SI VE 699.’SU PRAL’DAN

Bu yılda bir gurur tablosu yaşadıklarını belirten Okul Müdürü Murat Koçer, PRAL’ın LYS’deki tırmanışı hakkında bilgi verdi. Her geçen gün LYS’de daha da başarı elde ettiklerini açıklayan Koçer, Türkiye 416.’sının öğrencileri Sedanur Akkaş ve Türkiye 699.’sunun ise yine öğrencileri Sezen Yatarkalmaz olduğunu hatırlattı.

 

PRAL’DAN REKOR YÜKŞELİŞ…

10 yıl gibi kısa bir sürede rekor artışla 1603 Anadolu Lisesi arasında PRAL'ın MF Puan türünde Türkiye 55.’liğine, TM Puan türünde Türkiye 28.’liğine yükseldiğini bildiren Koçer, açıklamasına şöyle devam etti;

“PRAL’ı her geçen gün koşar adım başarı merdivenlerinde tırmandıran saygıdeğer öğretmenlerimi, kıymetli pırlantalarımızı ve fedakâr velilerimizi gururla tebrik ediyorum. PRAL'ın performansı kararlı bir şekilde son 3 yıl içerisinde MF puan türünde 98.’likten55.liğe, TM Puan türünde 104.’lükten 28.’liğe yükselmiştir. PRAL disiplinli, kaliteli ve vizyoner eğitimin adresi olmaya devam edecek ve Başarının adresi olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir.”

Başa dön tuşu