MEDYA

Onur Gurur Özbek Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

Gonca Vuslateri'nin yeni aşkı spor hocası Onur Gurur Özbek kimdir? Onur Gurur Özbek eski sevgilisi kim? Onur Gurur Özbek kaç yaşında? Onur Gurur Özbek nereli?

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri gönlünü ünlü spor eğitmeni Onur Gurur Özbek’e kaptırdı. Yalan Dünya dizisiyle ünlenen daha sonraları ise yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Gonca Vuslateri yeni aşka yelken açtı.

Gonca Vuslateri fotoğraf çekimi için gittiği spor salonunda aşkı buldu. Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin yeni aşkının ünlülerin spor hocası Onur Gurur Özbek olduğu ortaya çıktı.

İkilinin ilişkilerini gözlerden uzak yaşadığı öğrenildi. Peki Onur Gurur Özbek kimdir? Onur Gurur Özbek nereli? Onur Gurur Özbek kaç yaşında? Onur Gurur Özbek kimin oğlu? Onur Gurur Özbek eski sevgilisi kim?

Onur Gurur Özbek Kimdir?

Ece Sükan, Özge Ulusoy, Zeynep Yılmaz ve Helin Avşar gibi ünlü isimlerin spor hocası olan Onur Gurur Özbek şimdilerde oyuncu Gonca Vuslateri ile aşk yaşayarak magazinde ki yerini almayı başardı. Onur Gurur Özbek hakkında şimdilik pek bir bilgi bulunmuyor.

Başa dön tuşu