MEDYA

Mahkum Sürünüyor! Apar Topar Final Geliyor!

Geçen sezona damga vuran Mahkum dizisi için final bileti geldi!

Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı Mahkum dizisi geçen sezondan sonra bu sezon adeta neye uğradığını şaşırdı!

Güney Kore uyarlaması olan dizi geçtiğimiz sezona damga vurmuş ve reyting rekorları kırmıştı. Mahkum dizisi yeni sezonda da ise ne olduğunu anlayamadı. Perşembe akşamları Camdaki Kız dizisini dahi geride bırakmayı başaran Mahkum dizisi yeni sezonda ilk 10’a dahi giremiyor.

Mahkum dizisi dün akşam yayınlanan 28. bölümü ile reytinglerde yine büyük hüsrana uğradı. Yeni sezonda bambaşka bir dizi olarak seyirci karşısına çıkan ve yeni oyuncuların katılımıyla renk gelen dizi bu sefer başaramadı.

ORJİNAL HİKAYEYİ UZATAMADILAR!

Orjinal hikayenin bitmesinin ardından senaryonun nasıl uzatılacağı merak konusu olmuştu. Dizi yeni sezonda adeta bambaşka bir dizi olarak ekranlara gelmiş ancak bu değişim mevcut seyirciyi kaçırmıştı. Tatil arası Mahkum’a adeta kabus gibi gelmemişti.

Perşembe akşamı başlayan 2 yeni dizi Mahkum’u iyice geri planda bırakmayı başardı. ATV’de Aldatmak ve Show Tv’de Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizileri aldığı reytinglerle Mahkum’u unutturdu. Dün akşam 6 Ekim 2022 Perşembe günü reytinglerde Mahkum finali adeta garantiledi.

Mahkum dizisi dün akşam yayınlanan 28. bölümü ile Total’de 15 ve AB’de 16. sırada yer alarak büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Mahkum dizisinin bu reytinglerle hele ki Fox Tv’de sürmesi imkansız olarak görülüyor. Dizinin yurt dışı satışları iyi olsa da Mahkum dizisinin finali kesildi. Mahkum dizisinin ilerleyen haftalarda final bölümünü duyuracağı öğrenildi.

Başa dön tuşu