MEDYA

Netflix Paylaşımlı Hesap Kullananlardan Ekstra Ücret Talep Edecek

Dünyanın en popüler dizi/film/belgesel platformlarından birisi olan Netflix kullanıcıların karşısına farklı paket seçenekleriyle çıkıyor. Bu paket seçeneklerinde 4 kullanıcıya kadar giriş desteği sağlanıyor. Netflix yapacağı güncelleme ile platformda bir takım değişiklikler yapacak.  Bazı kullanıcılar şifresini arkadaşlarıyla paylaşıyor ve birden fazla kişi tek bir Netflix hesabını kullanıyordu. Yapılacak düzenleme ile birlikte Netflix artık bu durumda kullanıcılardan ek ücret talep edecek. Bir Netflix hesabına başka bir evden kullanıcının bağlanması durumda kullanıcılar ek ücretle karşılaşacaklar.

 

Netflix, Ortak Kullanımda Ekstra 3 Dolar İsteyecek

Netflix'in önümüzdeki günlerde yapacağı güncelleme ile ortak hesap kullanımında ek ücret talep etmeye başlaması bekleniyor. İlk aşamada ortak hesap kulanımı için 2.99 dolarlık bir ücret talep edilecek.

 

Kullanıcıların Tepkisi Merak Konusu

Netflix dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip ancak her geçen gün şirketin rakiplerinin sayısı da artıyor. Piyasada birçok rakibinin olduğu ve bu rakipler arasından oldukça çetin bir rekabetin bulunduğu da göz önüne alınınca Netflix'in ne kadar süre boyunca bu ücreti talep edeceği merak konusu.

Başa dön tuşu