MEDYA

Müge Anlı 3 yaşındaki Meryem’in şüpheli ölümünü aydınlatmaya çalışıyor! Anne ile ilgili kan donduran iddia

ATV’nin izlenme rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 3 yaşındaki Meryem şüpheli ölümü ile ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. 3 yaşındaki Meryem düşerek mi yoksa annesi tarafından dövülerek mi öldürüldü?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezonda birçok olaya Işık tutmaya devam ediyor. Müge Anlı’da yine korkunç bir olay gündemde. 3 yaşındaki Meryem’in Gaziantep’teki şüpheli ölümü Müge Anlı ve ekibi tarafından aydınlatılmaya çalışılıyor. Meryem’in annesi tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia ediliyor. Kan donduran iddialar sonrasında emniyet ekiplerinin de devreye girmesi bekleniyor.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Doğukan isimli baba 3 yaşındaki kızımın geçtiğimiz günlerde beyin kanaması nedeni ile Hayatını kaybettiğini söyledi. Almanya’da yaşayan Doğukan, eşinin kendisini terk ettiğini Çocuklarını da alarak Gaziantep’teki sevgilisi ile birlikte yaşamaya başladığını söyledi. Kızının Scooter’dan düşerek beyin kanaması geçirdiğini kendisine söylendiğini belirten Doğukan Böyle bir şeye inanmadığını ifade etti. Eşi Melisa’nın çocuklarına sık sık şiddet uyguladığını öğrendiğini belirten Doğukan çocuğunun ölümünden anneyi sorumlu tuttu.

3 YAŞINDAKİ MERYEM NASIL ÖLDÜ?

Müge Anlı 3 yaşındaki Meryem’in ölümü ile ilgili araştırma yapmaya başlarken kan donduran detaylar ortaya çıktı. Meryem’in Scooterdan düştüğünü gören olmamakla birlikte annenin şiddet uyguladığını duyan çok kişi var. Meryem’in birlikte yaşadığı Recep’in Ailesi de küçük çocuğa annenin şiddet uyguladığını söyledi. Melisa’nın küçük çocuğu sık sık dövdüğünü iddia eden aile içi şiddetin sebebinin ise küçük kızın babasına benzemesi olduğunu öne sürdü.

OLAY GÜNÜ BAŞINI DUVARA VURDU

3 yaşındaki Meryem’in annesinin birlikte yaşadığı iddia edilen Recep’in ailesi olay günü Melisa’nın küçük kızın başını duvara vurduğunu öne sürdü. Oğulları Recep’in bu duruma Almanya’ya götürülme vaadi nedeni ile sessiz kaldığını belirten aile, küçük kızın bu olay sonrası fenalaştığını ve ardından hastaneye kaldırıldığını ifade etti.

MERYEM’İ ANNESİ DÖVEREK Mİ ÖLDÜRDÜ?

Ortaya çıkan ifadeler sonrasında küçük Meryem’in annesi tarafından dövülerek öldürüldüğü iddiaları daha da güçlendi. Olay günü Melisa’nın 3 yaşındaki çocuğun başını duvara vurduğu ve olayın Ardından eve gelen Recep’in küçük kızı koltukta oturur vaziyette uyurken bulduğu ve nefes alınamadığını fark ettiği öne sürülüyor 3 yaşındaki Melisa’nın ölümü ile ilgili emniyetin bir an önce devreye girmesi bekleniyor.

Diğer yandan 3 yaşındaki Meryem’in otopsi raporu ile ilgili bir detay da ortaya çıktı ancak Müge Anlı bu detayı canlı yayında açıklamaktan kaçındı.

Başa dön tuşu