SPOR

Kiremithanespor’dan Başkan Sözlü’ye teşekkür

Amatör Kümede    “Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla kamuoyundan büyük destek gören Kiremithane Spor Süper Amatör Küme’ye çıkarak tüm beklentilere cevap verdiler.

 

1979 yılında kurulan Adana’nın güzide kulüplerinden Kiremithane Spor Kulübü’nde başkan olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Av. Veysel Susar, “Doğduğumuz- büyüdüğümüz Kiremithane Mahallesi için ne yapsak o kadar azdır. 3 yılda 2 şampiyonluk yaşayarak planlarımız doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Yeni sezonda da yeni projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

ONURSAL BAŞKANA TEŞEKKÜR

Kendilerine her zaman büyük destekler veren Onursal Başkanları Hüseyin Sözlü’ye teşekkür eden Başkan Susar, “Bu başarılarımız tesadüflere bağlı değil, sezon boyunca çok çalıştık ve inandık. Başta teknik kadro ve oyuncularımızı bir kez daha tebrik ediyorum.

 

Elde edilen bu anlamlı başarıda en büyük pay Onursal Başkanımız Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye aittir. Kendileri her zaman bizlerin yanında olarak destekçimiz oldular. Onların bu spora olan sevgi ve destekleri devam ettiği sürece başarılı olmak  kaçınılmazdır. Bu başarıyı Onursal Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye armağan ediyoruz.Bizlere büyük gurur yaşattı. Daha nice kupaları hep birlikte kucaklamayı diliyorum" şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu