GENEL

Jeoloji Mühendisleri ÇGC’de

Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Dr.Mehmet Tatar ve Oda Saymanı Meltem Akdoğan, ÇGC’yi ziyaret ederek, yeniyönetime başarılar diledi.
 

Mehmet Tatar, basın ve çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını, ÇGC’nin  çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, medyanın demokrasilerde önemli bir sorumluluğu ve görevi olduğunu söyledi.

ÇGC Başkanı Esendemir de faaliyetleri hakkında bilgi vererek,geleceğe yönelik projeleri ve basının durumu hakkında görüşlerini anlattı. Ziyarette ÇGC 2.Başkanı Sait Güleç ve Yönetim Kurulu üyesi Mutlu Mete de hazır bulundu.
 

ENGİN DE ÇGC’DE
CHP Milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Ali Rıza Engin de ÇGC’yi ziyaret ederek, Başkan Esendemir ve Yönetim Kurulu’na yeni dönemde başarılar diledi.

 

Medyanın halkın sesi,bağımsız ve özgür bir şekildefaaliyetlerini sürdürmesinin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirten Engin, yerel basının öncelikle ekonomik sorunlarının çözümlenmesi gerektiğini dile getirdi.
 

ÇGC Başkanı Esendemir de destekleri dolayısıyla Ali Rıza Engin’e teşekkür etti. Ziyarete ÇGC Genel Sekreteri Ömer Üney ile YönetimKurulu üyesi Süreyya Uri de katıldı.

Başa dön tuşu