GENEL

HIRSIZLIK SUÇU

Genç meslektaşının böyle bir eser ortaya çıkarmasından dolayı gurur duyduğunu ifade eden Av. Küçük, “Meslektaşımın bu genç yaşında büyük bir emek harcayarak değerli ikinci kitabını yayımlamış olması bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bu eser, baromuzun kütüphanesinde yerini alacaktır. Başarılar diliyor, kutluyorum” dedi.

 

Adana Barosu’na kayıtlı genç hukukçu Gani Kamışlı, ilk kitabının “Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ve Anayasa Mahkemesinde Mülkiyet Uyuşmazlıklarının Çözümü” olarak çıkarttığını belirtti, Av. Kamışlı, baromuza böyle bir eser bırakmanın kendisi için ayrıca gurur vesilesi olduğuna işaret etti.

 

Av. Kamışlı, kitabıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Bu eserde hırsızlık suçu, hiçbir önemsiz bilgiye yer verilmeyerek ve mümkün olduğu kadar çok Yargıtay kararı kullanılarak açıklanmış; böylece söz konusu eser hırsızlık suçu açısından başvurulacak bir referans kitabı olarak hazırlanmıştır.

 

Hem eserin hacminin gereksiz biçimde artmaması hem de okuyucunun kısa bir göz atma ile istediği bilgiye kolaylıkla ulaşabilmesi gayesiyle, eserde kullanılan 801 adet Yargıtay kararının her birinde anlatılmak istenen ana hususlar kısaca özetlenerek aktarılmıştır.

 

Hırsızlık suçu ile ilgili gerekli ve nitelikli bilgiyi öz bir anlatımla sunmaya çalışan bu eserin, konuyla ilgilenen herkese yol gösterici ve faydalı olması yegane dileğimdir. “

 

Av. Gani Kamışlı’nın ziyareti sırasında Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz ve Adana Barosu Yönetim kurulu üyesi Av. Nevzat Elçi de hazır bulundular.

Başa dön tuşu