GENEL

Heyecan Dorukta

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki  (AHSOSB) tesislerinde güç ve dağıtım transformatörleri üretimi yapan Beta Transformatör, European Business Awards ödülleri için son viraja girdi.

 

İhracat ve İthalat kategorisinde ‘ulusal şampiyon’ ödülünü almaya hak kazanan adaylar arasında bulunan Beta Transformatör, 1 Mart akşamı bitecek ve internet üzerinden kamuoyuna açık olan oylamadan birinci çıkması halinde Avrupa finalinde yarışacak.

 

GURURLANDIRMAK İSTİYORUZ

34 ülkeden 33 bin üzerinde firmanın katıldığı European Business Awards ödülleri kapsamında birincilik için mücadele eden Beta’nın Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Cenk Dağsuyu, zirvenin güçlü adaylarından biri olduklarını söyledi.

 

Oylamanın 1 Mart akşamına kadar devam edeceğini belirten Dağsuyu, “Yarışmayı, sadece firmamız için değil Adana ve ülkemiz için de çok önemli görüyoruz. 2017’nin birincisi olma gururunu Adana’ya ve Türkiye’ye yaşatmak istiyoruz” dedi.

 

OYLAMAYA DESTEK OLUN

Yusuf Cenk Dağsuyu’nun verdiği bilgiye göre oylamaya katılmak ve Beta’yı desteklemek için, www.betatransformer.com adresli internet sitesinin açılış sayfasındaki linke tıklamak yetiyor. Beta adına oy kullanmak isteyenlerin mail adresini yazıp, gelen mail ve şifreyi onaylamaları gerekiyor.

 

Beta Transformatör Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Cenk Dağsuyu, European Business Awards ödülleri gururuna ortak olmak isteyenlerden oylama için destek beklediklerini vurguladı.

 

SEKTÖRÜNDE İLK 5’TE

Beta Transformatör, Adana Hacı Sabancı Organize Bölgesi’nde, 14 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 63 bin metrekarelik tesiste üretim yapıyor.

 

Sektöründe Türkiye’de ilk 5’te yer alan Beta, çeşitli güçlerde yağlı tip dağıtım transformatörleri, yağlı tip güç transformatörleri ve kuru tip dağıtım transformatörleri üretiyor. Avrupa, Asya, Ortadoğu ve Afrika ülkelerine ihracat yapan Beta, ar-ge merkezi kurma hazırlığında.

Başa dön tuşu