GENEL

Girişimcilik Zirvesi Adana’da

Girişimci adaylarını mentör, melek yatırımcı ve ilgili kurumlarla bir araya getirerek yenilikçi girişimler ortaya çıkarmayı hedefleyen GED, Türkiye’nin içeriği en zengin girişimcilik zirvelerninden birini düzenliyor. Adana Sanayi Odası’nda 5 Aralık’ta gerçekleştirilecek zirvede, başarılı girişimciler sunum yapacak. GED Başkanı Esra Özden, zirvede ana temanın ‘yenilikçi girişimcilik’olacağını söyledi.

 

ÖNEMLİ İSİMLER KONUŞACAK

Etkinliğe girişimci adaylarının yanı sıra iş dünyası temsilcilerinin davet edildiğini belirten Esra Özden, zirve hakkında şu bilgileri verdi: “Moderatörlüğünü Ekonomi Yazarı Dr. Şeref Oğuz’un yapacağı zirvede Groseri Market Yönetici Ortağı Levent Uğurses, Temsa Global Pazarlama ve İnovasyon Müdürü Mert Umut Özkaynak, ViralKing CEO’su Kemal Apaydın, Kastamonu Entegre Fabrika Direktörü Ergin Turan ve Reengen Genel Müdürü Şahin Çağlayan sunum yapacak.”

 

KULUÇKA MERKEZİ HAZIRLIĞI

Esra Özden, henüz iki yılını doldurmayan derneğin girişimcilik alanında farkındalık yaratan en etkin kurumlardan biri olduğunu belirtti. Özellikle inovatif iş fikirleri olan gençlerin girişim süreçlerine katkı sağladıklarını vurgulayan Özden, “Bilgilendirme, eğitim gibi faaliyetlerimize kuluçka merkezi kurarak devam etmeyi hedefliyoruz. Bu çerçevede üniversitelerimiz dahil birçok kurumla işbirliği yapıyoruz. Kuluçka merkezini faaliyete geçirdiğimizde özellikle üniversiteli girişimci adaylarına destek önemli destek sağlamış olacağız” dedi.

 

Başa dön tuşu