MEDYA

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Ezdi Geçti! 15 Eylül 2022 Perşembe Reyting Sonuçları Mahkum Camdaki Kız Duy Beni

15 Eylül 2022 Perşembe reytinglerde Mahkum, Camdaki Kız, Duy Beni ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi reyting sonuçları şaşırttı.

15 Eylül 2022 Perşembe reyting sonuçlarında kim kazandı kim kaybetti. Sezon dizilerinin geri dönmesiyle yazın en iyi reytinglerini elde eden Gelsin Hayat Bildiği Gibi ne yaptı?

Perşembe akşamları ekranlarda en kanlı reyting savaşı başladı. Fox Tv’de geçen sezonun yıldızı İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna’nın başrolünde yer aldığı Mahkum, Kanal D’de 2 sezonun reyting rekortmeni Camdaki Kız, Star Tv’de sosyal medya başarısı yüksek Duy Beni ve Show Tv’de yazın en çok izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi reytinglerde ne yaptı?

Dün akşam 15 Eylül 2022 Perşembe reyting sonuçlarında kazanan hangi dizi hangi kanal oldu? Total’de Show Tv’nin Gani Müjde imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi birinci sırada zirveyi sezon dizilerine kaptırmayarak başarıya imza attı.

Ab’de ise Camdaki Kız ikinci sırada yer alarak ben buradayım dedi. AB’de birinciliği Masterchef alırken Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. sırada yer alma başarısı gösterdi.

Fox Tv’nin Mahkum dizisi ise oldukça kötü bir açılış yaptı. Mahkum Total’de 6, AB’de 7. sırada yer alabildi.

Başa dön tuşu