GENEL

Çukurova Balkan Türkleri Derneği’nin ÇGC ziyareti

Ziyaret esnasında ÇGC Başkanı Cafer Esendemir’e, bugüne kadar derneklerine yaptığı katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi de sunan Başkan Mehmet Eraydın, Çukurova Balkan Türkleri Derneği’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
 

Adana’da 300 bin dolayında Balkan Türk’ü bulunduğunu belirten Eraydın, “Derneğimizin çatısı altında her siyasi düşünce ve partiden üyelerimiz bulunuyor. Dernek olarak bütün üyelerimizin sorunlarına çözüm üretmek, onları bir şemsiye altında birleştirerek sosyal etkinliklerde bulunmak, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak için çaba harcıyoruz. Ayrıca Adana’nın kalkınması ve gelişimi ile ilgili projelerde yer almak temel görevlerimiz arasındadır. ÇGC’nin yeni yönetimini kutluyor, başarılı çalışmalar yapacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.
 

Başkan Cafer Esendemir de konuklara; ÇGC’nin tarihçesi ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kamu yararına faaliyet gösteren bir kuruluş olduklarına işaret eden Esendemir, “Aynı zamanda sivil toplum kuruluşu kimliğimiz de var. Dolayısıyla bir yandan meslektaşlarımız ve medya sektörünün yararına çalışmalar yaparken, diğer yandan Adana’ya fayda sağlayacak her faaliyete destek olmayı hedefliyoruz” dedi. Ziyaret esnasında ÇGC Başkan Yardımcısı Sait Güleç, Genel Sekreter Ömer Üney, Mali Sekreter Mutlu Mete ve Yönetim Kurulu üyeleri Sefa Saygıdeğer ile Hüseyin Arat da hazır bulundu.

Başa dön tuşu