MEDYA

Camdaki Kız Emir Kimdir? Gerçek Adı Ne? Cemal Hünal Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız Emir karakterine hangi oyuncu hayat veriyor? Cemal Hünal kimdir? Cemal Hünal nereli? Cemal Hünal kać yaşında?

Kanal D’de yayınlanan başrollerinde Burcu Biricik Enis Arıkan Hande Ataizi Tamer Levent Nur Sürer gibi oyuncuların yer aldı geçtiğimiz sezonun reyting rekortmeni dizisi camdaki kız yeni sezona sürpriz karakterlerle devam ediyor.

Geçtiğimiz 2 sezona damga vuran Gülseren buğdaycıoğlu’nun eserinden uyarlanan Camdaki Kız dizisi bu sezon yeni karakterleri yeni oyuncuları ve yeni hikayesi ile reytinglerdeki yerini korumaya devam ediyor.

Camdaki Kız dizisins geçen sezon Hayri karakteriyle Cihangir Ceyhan katılmış ve diziye büyük renk vermişti. Camdaki Kız dizisine bu sezonda sürpriz bir karakter katılıyor. Dizide Geçtiğimiz sezon adı geçen bir karakter bu sezon seyirci karşısına çıkıyor.

Camdaki kız dizisinde Selen karakterinin üniversite yıllarında aşk yaşadığı unutamadığı sevgilisi Emir karakteri ile Cemal Hünal rüzgarı esecek.

Peki Camdaki Kız Emir kimdir?

Camdaki kız dizisinde Emir karakteri Selen’in üniversite yıllarında aşk yaşadığı sevgilisidir Emir aynı zamanda Cana’ın da çok yakın dostudur.

Cemal Hünal ve Selma Ergeç daha önce de Asi dizisinde partner olarak yer almıştı!

Cemal Hünal Kimdir?

2 Ekim 1976 yılında İstanbul’da doğan Cemal Hünal Saint Benoit Fransız Lisesi nde okumuş ancak disiplinsiz davranışlar nedeniyle 2 yıl sonra okuldan atılmıştir.

Cemal Hünal daha sonra ailesi tarafından İskoçya daki Gordonstoun International Summer School’a gönderilmiştir.

Londra’da tasarım okuyan Cemal hünal daha sonra oyunculuk eğitimi için Los Angeles’a gitmiştir.

Cemal Hünal özellikle Issız Adam filmindeki karakteriyle tanınmıştır. Ünlü oyuncu son olarak Maske Kimsin Sen adlı yarışma programına katılmıştır.

Başa dön tuşu