GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu AOSB’de

Adana Sanayi Odası’ndaki “Çalışma Hayatına Yönelik Uygulamaya Konulan Yeni Teşvikler ve Muhtelif Sorunlar” konulu toplantıda işadamlarıyla buluşan Bakan Müzzinoğlu, toplantının ardından; Vali Mahmut Demirtaş, AK Parti Milletvekili Necdet Ünüvar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ile birlikte AOSB’ye geçti.

 

Bölgemizde fabrika çalışanlarıyla öğlen yemeği yiyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, daha sonra AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

 

AOSB’nin faaliyetleri, yatırımlar, kentin mevcut sanayi yapısı ve potansiyeli hakkında Bakan Müezzinoğlu’na bilgi veren Bekir Sütcü, karma yapıya sahip AOSB bünyesinde şu an itibarı ile farklı sektörlerde toplam 407 işletmenin faaliyet gösterdiğini söyledi.

 

Yeni yatırımlarla her geçen gün büyüyen AOSB’de yaklaşık 35 bin kişinin istihdam edildiğini aktaran Sütcü, bu sayının artması için büyük gayret gösterdiklerini belirtti.

 

Sütcü, AOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara ve Hikmet Aslan ile Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan’ın da hazır bulunduğu toplantı sonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na, ziyaret anısına tablo hediye etti. 

Başa dön tuşu