GENEL

Beşiktaş’taki terör saldırısını lanetledi

Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı, milli birlik ve beraberliğimize karşı gerçekleştirilen insanlık dışı terör saldırılarının Türkiye’yi hedeflerinden asla alıkoyamayacağını bildirdi.

Saygılı, yaptığı açıklamada, İstanbul Beşiktaş’ta, maç izlemeye gelen vatandaşların güvenliğini sağlayan polislere yönelik düzenlenen terör saldırısının Türkiye’yi derin bir üzüntüye boğduğunu ifade etti. Alçak saldırıyı lanetleyen Saygılı, “Saldırıda şehit düşen polis kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifa diliyorum. Bu saldırılar, ne polis teşkilatımızı ne de milletimizi asla ve asla sindiremeyecektir. Bizler, huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan kahraman polislerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İnsanlık dışı bu tür saldırıların Türk milletini birbirine daha fazla kenetlediğini ifade eden Saygılı, Türk milletinin, terörün üstesinden gelecek güce, dirayete ve inanca sahip olduğunu belirtti. Saygılı, şöyle devam etti:

“Yaşadığımız acılara rağmen, ülkemizin istikrarını ve huzurunu bozmak isteyenlerden korkmayacağız, yılmayacağız ve teröre asla teslim olmayacağız. Bu saldırıları gerçekleştiren terör örgütleri ve bağlantılarına karşı güçlü duruşumuzu sürdürmeye devam edeceğiz. Daha önce de defalarca denenen alçak saldırılar, Türkiye’yi hedeflerinden asla alıkoyamayacaktır. Türk milleti, ülkesi üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlara, 15 Temmuz ve öncesinde olduğu gibi bundan sonra da yüksek bir sesle karşı koymaya devam edecektir. Derin milletimiz  terör örgütleri PKK, DAİŞ ve FETÖ’nün kim olduğunu biliyor. Onları kimlerin kullandığını da biliyor.”

Başa dön tuşu