SPOR

Babasının İzinden Gidiyor

Adana basketboluna yeni yıldızlar kazandırmayı hedeflen İKBA çalışmalarını Gündoğdu okullarının salonunda sürdürüyor.

 

Geçmiş te iyi bir basketbolcu olan ve şampiyonluklar yaşamış olan Gökhan Gündoğdu’nun minik oğlu Yunus Gündoğdu’da basketbol okulunda altyapı eğitimi alarak tıpkı babası gibi gelecekte iyi bir basketbolcu olmak istiyor.

 

Gündoğdu Red Dolphins Kulübü Başkanı Ayhan Arısoy geçmişte Gökhan Gündoğdu’nun antrenörlüğü’nü yaptığını hatırlatarak ‘’  Yunus’ta tıpkı babası gibi çok yetenekli bir oyuncu olacak. Derslerden arta kalan zamanlarında hemen salona gelerek çalışmalar yapıyor.

Hiçbir antrenmanı kaçırmayarak önemli bir gelişim kaydetti. Bunun yanında yaşı küçük olmasına rağmen mütevazı tavırları ile herkesi sevgisini kazandı. Mağlubiyeti kabul etmeyen yapısı ve çalışkanlığı ile şimdiden basketbolu çok sevmeye başladı’’dedi.

 

‘’Çalışmalarımız devam ediyor’’

 

Gerek okul bünyesinde gerekse dışarıdan herkese kapılarının açık olduğunu belirten Arısoy’’ Gökhan Gündoğdu böyle bir salonu Adana’ya kazandırarak spora büyük bir hizmet verdi. Sonuçta sırtına alıp götürecek hali yok. Kapımız tüm çocuklarımıza ve velilerimize açıktır. Havuzumuzda ve salonumuzda hepsi birbirinden değerli hocalarımızla hizmet veriyoruz. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bebek yüzdürmeye başladık. Desteklerinden dolayı Gündoğdu Ailesine bir kez daha teşekkür ederim’’dedi

Başa dön tuşu