GENEL

ASKİ Kızılay El Ele

Kızılay Adana Şube Başkanlığı ile ortak yürütülen proje kapsamında "Kahramanlık Senin Kanında Var" kampanyasına en büyük destek ASKİ'den geldi.  Sabah saatlerinde Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve beraberindeki Kızılay ekibi ile ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu ve ASKİ personellerinin de katıldığı törende konuşan Kızılay Şube Başkanı Ramazan Saygılı, ''Kahramanlık Senin Kanında Var" kampanyasına destek veren başta Genel Müdür Hüseyin Oprukçu ve ASKİ personellerine teşekkür ederek kampanya belgesini Genel Müdür Oprukçu'ya takdim etti.

 

Belgeyi alan ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, "Bu belgeyi tüm ASKİ ve Hüseyin Sözlü Başkanım adına alıyorum. Tüm personellerimizin Kızılay otobüsünü boş bırakmadan kan vermelerini rica ediyorum" dedi.

 

Daha sonra Kızılay Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu Kızılay otobüsünde incelemelerde bulundu. Törenin ardından ASKİ personelleri sırayla işlemlerini yaptırarak kan bağışı yaptılar. Katılımın oldukça yüksek olduğu kan bağışında ASKİ personelleri adeta birbirleriyle yarıştı.

Başa dön tuşu