GENEL

Anadolu Kadın Gücü Platformu referandum çalışması

Platform üyeleri hergün 14 saat boyunca Adana’yı tarayarak referendum çalışmasını sürdürüyor. Platform Başkanı Sevim Ağamulla, çalışmalarını referandum gününe kadar aynı tempo ile sürdüreceklerini bildirdi.

 

Anadolu Kadın Gücü Platformu üyeleri Adana’yı her sokağı, her parkı, her evi ve işyeri gezerek referandumda neden hayır denmesi gerektiğini açıklıyor.

 

Platform üyeleri, Başkan Sevim Ağamulla yönetiminde sabah saat 08.00’da başladıkları referendum çalışmasını gece 23.00’e kadar sürdürüyor. Platform üyeleri Sevim Ağamulla başkanlığında daha önce belirledikleri mahallelere giderek, tüm evleri ve işyerleri ziyaret ederek başkanlık sistemi hakkında halkı bilgilendirerek, referandumda Türkiye’yi bölünme sürecine götürecek başkanlık sistemine hayır demelerini istiyor.

 

Platforma üyeleri ev ve işyerlerinin yanısıra aynı bölgedeki parklardaki vatandaşlara da referandum ile ilgili bilgilendirme de bulunuyor ve hazırladıkları “Hayır broşürleri”ni dağıtıyor.

 

Yaklaşık 10 gündür sürdürdükleri çalışmaları değerlendiren Platform Başkanı Sevim Ağamulla, halkın referanduma olan gilgisini geleceğe umutlu bakma açısından sevindirici olduğunu belirterek, “Çalışmalarımız halkımız nezdinde karşılık buluyor. Vatandaşlarımıza başkanlık sistemi ile amaçlananları detaylarıyla anlatıyoruz.

 

Yaptığımız çalışmalarda, başkanlık sistemine evet diyen partilerin taraftarlarının da tehlikenin farkında olduğunu ve ülkeleri için sandıkta hayır diyeceklerini görmemiz ülkemiz açısından memnuniyet verici bir durum” dedi.

Başa dön tuşu