GENEL

Adana Müftüsü Hasan Çınar’a Hoş Geldin Ziyareti

Türk Diyanet Vakıf-Sen Adana İl Başkanı Arabacı ve Yönetim Kurulu, son yayınlanan il müftüleri kararnamesi ile Adana İl Müftülüğü görevine başlayan Çınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Türk Diyanet Vakıf-Sen Adana İl Başkanı Ayhan Arabacı ve Yönetim Kurulu, Müftü Çınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirterek Adana’da sendikanın yaptığı faaliyetleri anlattı.

Başkan Arabacı, “Müftümüzün Erzurum ve Niğde’de yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyorduk. Adana’da başarılı çalışmalar yapacağına inancımız tamdır.  Görev sorumluluğumuzun bilincinde, daha güzele ve daha iyiye nasıl gidebileceğimiz hakkında müftümüz ile fikir alış verişinde bulunduk. İnanıyorum ki müftümüz önderliğinde ilimizde ve ilçelerimizde birçok güzel işlerin yapılmasına yardımcı olacağız." dedi.

İl Müftüsü Hasan Çınar, Türk Diyanet Vakıf Sen heyetine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türk Diyanet Vakıf-Sen Adana İl Başkanı Ayhan Arabacı ve beraberindekilere teşekkür etti.

Başa dön tuşu