SPOR

Adana Demirspor’da hedef galibiyet

Cuma günü saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı zorlu maçtan 3 puan hedefleyen Mavi-Lacivertli ekip, camianın yüzünü güldürmek istiyor.
Kolay yenilmeyen bir takım olduklarını vurgulayan orta saha oyuncusu Berkay Samancı Göztepe maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
Berkay, “Burası, hedefleri olan büyük bir camia. Onun için galip gelmemiz lazım. Üç puan serisi yakalamamız lazım. Bizim de kendi içimizde hedefimiz var. Şu anda takımlar puanlarını alıyorlar ama biz puan aldığımızda onların ne yaptığı hiç umurumuzda değil. Cuma günü çok önemli bir maçımız var. Herkes bunun farkında. Cuma gününün bir an önce gelmesini ve o maçı kazanmayı istiyoruz. Başka hiçbir düşüncemiz yok. Büyük Adana Demirspor taraftarının da maça gelmesini, bizi desteklemelerini istiyoruz.”

‘HAFTAYI 3 PUANLA KAPATMAK İSTİYORUZ’

Takım olarak istedikleri noktada olmadıklarını belirten Tevfik Köse ise buna karşın camiaya ve kendilerine güvendiklerini ifade etti.
Tevfik, hedeflerine ulaşmak için her gün daha iyi çalışmaları gerektiğini anlatarak, “Bazı şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. Allah’ın izniyle hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Hatalar vardır ama hata yapıp düzeltmek de güzel bir şey.” diye konuştu.
Geçen hafta Giresun deplasmanına 3 puan almak için gittiklerini ancak beraberlikle döndüklerini aktaran Tevfik, Göztepe’yi yenerek haftayı 3 puanla kapatmak istediklerini belirtti.
Ligin uzun bir maraton olduğunu ifade eden Tevfik, kendine güvendiğini, takıma katkı sağlamak için elinden geleni yaptığını sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu