GENEL

ADANA BAROSUNA ZİYARETÇİ AKINI

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ü  5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle kendisini ziyarete gelen konuklarına teşekkürlerini sundu.

 

İlk ziyaret Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar tarafından yapıldı.

 

Baro Başkanı Av. Küçük, her yıl geleneksel olarak hafta içerisinde çeşitli etkinliklerle Avukatlar Haftası’nı kutladıklarını ifade etti. Av. Küçük, konuğunu Baromuzun 8 Nisan 2017 tarihinde yapılacak Hukukçular Balosu’na da davet etti.

ÜNÜVAR: ÇOK CİDDİ BİR GÖREV İFA EDİYORSUNUZ.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar,  “Avukatlık mesleği; sosyal hayatın içerisinde problemler arttıkça sadece ceza ve hukuk davalarıyla ilgili olarak değil, vatandaşlarımız sizleri bir hukuki danışman, yol gösterici olarak ta görüyor. Parlamentomuz da çok sayıda hukukçudan oluşuyor. Bu özel olan Avukatlar gününüzü kutlarım. Çok ciddi ve önemli bir görevi ifa ediyorsunuz” dedi.

 

Görüşmede ayrıca baromuzun hizmet binası, Bölge İdare Mahkemelerinin Konya’ya, Bölge Adliye Mahkemelerinin de Gaziantep’e bağlanmasından dolayı yaşanan sorunlar, avukatlık mesleğinin içinde bulunduğu sıkıntılar da gündeme getirildi. Bu sorunlara ilişkin çözüm talebinde bulunuldu.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar da konuyla yakından ilgileneceğini belirtti.

 

Bu ziyaretin ardından  Çevre ve Şehircilik eski Bakanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili Fatmagül Demet Sarı, Baro’ya geldi. Av. Küçük nezdinde tüm avukatların  5 Nisan Avukatlar Günü’nü tebrik eden Sarı, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Görüşmede Adana Barosu Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Saymanı Av. İlknur Önal, Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nevzat Elçi, Adalet ve Kalkınma Partisi Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, Baromuz üyesi Av. Hasan Berzan Toprak hazır bulundu.

 

HAKİM VE SAVCILAR

 

Adana Cumhuriyet Savcısı Hüsamettin Binici ve Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Dilek Binici de, Baro Başkanı  Av. Veli Küçük’ü makamında ziyaret etti ve 5 Nisan Avukatlar Gününü kutladı.

 

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sohbette güncel ve hukuki konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

KESK ADANA ŞUBELER PLATFORMU ZİYARET ETTİ.

 

Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) Adana Şubeler Platformu, Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ü ziyaret ederek, 5 Nisan Avukatlar Gününü kutladılar.

 

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nevzat Elçi, görüşmede hazır bulundu. Av. Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

 

Eğitim-Sen Adana Şube Başkanı Ahmet Karagöz, SES Adana Şube Başkanı Muzaffer Yüksel, Birleşik Taşımacılık Sendikası Adana Şube Başkanı Tonguç Aslan, Haber Sen Şube Adana Şube Başkanı Ahmet Aydoğan, Eğitim Sen üyesi Erdal Karabulut, BES Adana Şube üyesi Erdal Aslan, Avukatlar Gününü kutladı.

Başa dön tuşu