SPOR

ADANA ASKİ SPOR DEPLASMANDA GALİP

Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, ‘Takım olarak ligin beşinci haftasını geride bıraktık. Beş haftada üçüncü galibiyetimizi elde ettik. Kazandığımız Mersin Büyükşehir maçı önemli bir galibiyet. Çok değerli bir deplasman galibiyeti olduğunun farkındayız. Mersin Büyükşehir takımı ligin güçlü ekiplerinden ve ülkemizi Avrupa’da temsil ediyorlar. Sporcularımız maçı uzatmaya götürdüler ve sonunda kazanan taraf olduk. Galibiyetten dolayı öncelikle antrenörümüz Kaan Artun’u, sporcularımızı ve teknik ekipte görev yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.’ diye konuştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’den Tebrik

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adana ASKİ Spor Onursal Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana ASKİ Spor’un deplasmanda kazandığı Mersin Büyükşehir Belediyespor galibiyetinin ardından Genel Menajer Fatih Yücel’i arayarak kutladı. Sözlü ayrıca kişisel sosyal medya hesaplarında da tebrik mesajı yayınladı.

Alex ve Alysha İkilisi Şov Yaptı

Adana ASKİ Spor’da 29 sayı ile en skorer oyuncu Alex Bentley olurken, Alysha Clark 21 sayı, 14 ribaunt, 8 asist, Avery Warley ise 16 sayı, 9 ribaunt, 4 asist kaydetti.

Başa dön tuşu