GENEL

ACI HEPİMİZİN

Özçelik, “Terör olaylarının 2016 yılı ile tarihe gömülmesini diledi”

Adana Seyhan Otelinde düzenledikleri komite toplantısında Türkiye’nin gergin günler yaşadığını, yaşanan acıları yalnızca şehitlerin anne babalarının değil, kendilerininde yüreklerinde htiklerini söyleyen İŞKAD Başkanı Belgin Özçelik, “Hain terör saldırılarında ateş sadece düştüğü yeri değil, hepimizin canını yaktı. Çünkü yitirdiğimiz gencecik fidanlar hepimizin çocukları. Bu acının tarifi yok. Umutları, hayalleri olan gençlerimizin canına kasteden bu hain saldırıları planlayanların, destekleyenlerin biran önce yakalanarak adalet önünde cezalandırılması gerekmektedir. Umarım 2016 yılı ile birlikte tüm bu terör olayları bir daha yaşanmamak üzere tarihe gömülür. Bu acıları Türkiye bir daha yaşamaz. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifa, ailelere ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyorum” dedi.

 KOMİSYONLAR BELİRLENDİ

Başkan Belgin Özçelik’in konuşmasının ardından İŞKAD 2017 yılı Eğitim Komisyonu, Üyelik ve Üye İşyeri Komisyonu, Sosyal İlişkiler-Lobicilik ve Reklam Komisyonu, STK Koordinasyon Komisyonu, Organizasyon ve Sponsorluk Komisyonu, Girişimcilik Komisyonu, Proje Geliştirme Komisyonu ve Uluslararası İlişkiler Komisyonunda görev alacak üyelerin belirlenmesi ile yol haritası çıkarıldı.

Komisyonlar; Adana için kız çocukları eğitim analizleri, üniversiteli girişimci gençlerin staj yapabilme olanakları, dernek-üye ilişkilerini  geliştirici  çalışmalar yapmak, üyeleri sosyal amaçlı girişimlere özendirmek ve teşvik etmek, dernek vizyon, misyon ve itibar yönetimi çalışmaları, yerel, ulusal STK’lar ile dostluk geliştirme, üyelere iş geliştirme, yeni iş modelleri konularda destek olacak faaliyetler hazırlamak, üyeler arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirme. Uluslararası Ülke temsilcileri,  Büyükelçilikler vs. ilişkileri geliştirme gibi birçok çalışma içerisinde yer alacak.

Başa dön tuşu