MEDYA

Hadise’den O Ses Türkiye’de Beraber Sahne Aldığı Onur Şener İçin Duygusal Sözler

Onur Şener cinayetine tepkiler dinmiyor! Onur Şener'in O Ses Türkiye adlı yarışmaya katıldığı ortaya çıktı.

Ankara’da korkunç akıl almaz bir cinayete kurban giden müzisyen Onur Şener için tepkiler dinmiyor. Onur Şener için ünlü müzisyenler tepkilerini dile getirirken Şener’in Hadise ile beraber sahne aldığı ortaya çıktı.

Ankara Çayyolu’nda bir eğlence mekanında sahne Onur Şener 3 katilin akıl almaz saldırısıyla hayatını kaybetti. Mekana gelen bir gruptan 3 kişi Onur Şener’den şarkı istemiş ancak Şener şarkıyı bilmediğini söyleyince 3 kişi Şener ile tartışmaya girdi. Daha sonra mekan çıkışında pusu kuran katiller Şener’i cam parçalarıyla yüzünü parçalayarak öldürdü.

Bir kız çocuğu babası olan Onur Şener’in katillerinin de Ali G, Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı’nda bürokrat, katil İlker K aynı bakanlıkta müfettiş ve katil Semih S.’nin de kamu savunma şirketi TAİ’de mühendis olduğu ortaya çıktı.

HADİSE İLE SAHNE ALMIŞ!

Onur Şener’in TV8’de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasına çıktığı ve Hadise ile sahne aldığı ortaya çıktı.

Hadise Twitter hesabından “O Ses Türkiye’debirlikte şarkı söylediğim Onur Şener’in canice öldürülmesini kabul edemiyorum.. Çok üzgünüm, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. İstediğimiz tek şey müziğe, sanatçıya ve sanata saygı” diye yazarak cinayete tepki gösterdi.

Başa dön tuşu