MEDYA

Seninle Yeniden Hint dizisi Kanal 7 konusu, oyuncu kadrosu

Hint dizileriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam eden Kanal 7’de yine çok konuşulacak bir Hint dizisi daha izleyiciyle buluşmaya başladı. Dün ilk bölümüyle ekrana gelen Seninle Yeniden dizisi kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve merak uyandırdı. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla daha ilk bölümden dikkat çekmeyi başaran diziyle ilgili merak edilenler araştırılıyor. Yeni Hint dizisinin hangi gün, saat kaçta yayınlandığı ve oyuncu kadrosu merak edilen konuların başında geliyor.

Kanal 7’de başlayan yeni dizi Seninle Yeniden’in ilk bölümü izleyiciyi etkiledi ve bir hayli beğenildi. Orijinal adı Mehndi Hai Rachne Waali olan dizi hafta içi her gün ekranlarda olacak. Peki, Kanal 7 Seninle Yeniden dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Seninle Yeniden dizisi konusu nedir? Seninle Yeniden saat kaçta başlıyor? Seninle Yeniden yeni bölüm ne zaman? İşte tüm merak edilenler…

SENİNLE YENİDEN DİZİSİ KONUSU

Eşini kaybeden Pallavi ile ailesi tarafından terk edilen Raghav’ın hikayesini konu alan Seninle Yeniden yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Hem aşk hem de nefreti konu alan dizide kalbini aşka kapatan iki kişinin yollarının kesişmesi ve yaşayacakları büyük aşk ekrana aktarılacak. Aşk, gurur, nefret ve daha fazlasının işlendiği yeni dizi Seninle Yeniden izleyicinin yeni gözdesi olacak.

SENİNLE YENİDEN OYUNCU KADROSU

Yönetmen koltuğunda Hemant R Prabhu’nun oturduğu Seninle Yeniden dizisinin oyuncu kadrosunda Shivangi Khedkar, Asmita Ajgaonkar, Snehal Reddy, Milind Phatak, Ajinkya Joshi, Priyanka Dhavale, Himanshu Bamzai, Ragini Shah, Karan Manocha, Krishna Kaurav yer alıyor.

SENİNLE YENİDEN SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Seninle Yeniden, 26 Eylül 2022 Pazartesi günü ekran macerasına başladı. Senaryosu Sonali Gupta Shrivastav, Nidhi Singh’e ait olan yeni dizi hafta içi her gün saat 15.45’te yayınlanacak.

Başa dön tuşu