GENEL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifasını sunduğu iddia ediliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Kabine’ye istifasını sunduğu iddia ediliyor. Dün gerçekleştirilen Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a istifasını sunduğu iddia edilen Bakan Soylu’nun istifa ettiğine dair haberler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Bu iddiaların ardından gözler Süleyman Soylu’ya çevrildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifasını sunduğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Soylu’nun affını kabul ettiği iddia ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istifa talebini beklettiğine dair iddialar da gündemde. Bakan Soylu’nun ekibinin istifa haberlerini yalanladığı aktarılırken Soylu’nun görevinin başında olduğu belirtiliyor.

BAKAN SOYLU İSTİFA ETTİ İDDİASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyanın gündemine oturan ve kısa sürede hızla yayılan istifa iddiaları merak uyandırdı. İddialara göre Bakan Soylu, dün gerçekleştirilen Kabine toplantısında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan görevden affını istedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTİFAYI KABUL ETTİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bakan Soylu’nun istifasını kabul ettiği iddiaları ortaya atılırken bazı iddialar ise Erdoğan’ın bu talebi şimdilik beklettiği yönünde. İstifa iddiaları gündemdeki yerini korurken Soylu’nun yerine Faruk Çelik’in getirileceği iddiaları da başka bir gündem konusu oldu.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İÇİN FARUK GÜLER İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde TV5 ekranlarına konuk olan Milli Gazete muhabiri Bünyamin Güler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yerine İçişleri Bakanlığı’na yeni bir ismin getirileceğini iddia etmişti. Bünyamin Güler, ‘Faruk Çelik çağrılıp görüşülmüş. Faruk Çelik de bütün ekibine haber vererek İçişleri Bakanlığı’na hazırlanıyor. Yakın ekibi bugün yarın Faruk Çelik’in İçişleri Bakanlığı görevine getirileceği an meselesi diyor.’ iddialarında bulunmuştu.

 

 

Başa dön tuşu