ÇUKUROVA

“EL ELE VERMEK İÇİN NEYİ BEKLİYORUZ?”

 Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ilçedeki mahalle muhtarları ile düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılara devam ediyor. 27 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Başkan Çetin, şehitler için saygı duruşunda bulunarak başlanılan toplantıda, ülke gündemindeki gelişmeleri değerlendirdi. Ülke olarak çok zor günler geçirdiklerini aktaran Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Nerede, ne olacak bilemiyoruz. Artık bu noktaya geldik. Geleceğe ilişkin bir şey söyleyememek de insanı fazlasıyla üzüyor. Bunları dile getirmek, ayağa kalkmak, silkinmek gerekiyor. El ele vermek, dünyaya haykırmak için daha ne bekliyoruz” dedi.

 

ÇETİN’DEN MUHTARLARA TEŞEKKÜR

Mahallelerdeki sorunları, talepleri dinleyen ve toplantıya katılan başkan yardımcıları ile birim müdürlerine çözüm için talimat veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, projelerinin Türkiye’deki diğer belediyelere örnek olduğunu ifade etti. Başkan Çetin, “CHP Genel Merkezinde gerçekleştirdiğimiz Çukurova Belediyesi Tanıtım Günlerini alnımızın akıyla gerçekleştirdik. Türkiye’ye örnek olan projelerimizi Ankara’da anlatma fırsatı bulduk.  Beni orda yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Adana’ya, Ankara’ya, Genel Merkeze çok güzel birlik mesajı verdik” dedi. 
30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra siyasetin bittiğini ve tüm Adana’yı kucakladıklarını belirten Çetin, “Biz, bu ilçede yaşayan herkesi kucaklıyoruz. Ben her siyasi partiye görev vermiş bütün vatandaşlarımızın belediye başkanıyım. Katılımcı, çoğulcu belediyecilik anlayışı bu işte. Başka ilçeleri de dolaştığımda muhtarların ‘Çukurova’daki muhtarlarla olan birlik beraberlik ve iletişiminize özeniyoruz’ dediklerini gururla karşılıyorum” diye konuştu.

 
 
 

Başa dön tuşu