ÇUKUROVA

Ak Parti Çukurova yönetim kurulu belirlendi!

Ak Parti Çukurova İlçe Başkanlığı yeni ilçe yönetim kurulu üyeleri açıklandı.

Ak Parti Çukurova İlçe başkanı Cemal Akın önderliğinde yeni yönetim kurulu üyeleri oluştu:

İşte o isimler

Abdullah Şahin, Abdurrahman Tekerek, Arman Kesti, Bekir Tuna, Berrin Ceran, Ceren Kızartıcı, Çağla Tokay, Ercihan Tekin, Fatma Zehra Hıradağı, Gökhan Gürbüz, Halil Başıbüyük, Hamza Cansın Alıravcı, Hüseyin Alperen İyi, İbrahim Kuşci, Mehmet Salih Oral, Murat Nacar, Mustafa Aktaşlı, Mustafa Erdoğan, Mustafa Turan, Nadir Erge, Ozan Çetin, Raife Ünal Gündoğdu,  Ramazan Pamuk, Rauf Adıyaman, Şahin Anıl İplikçi, Şahin Nayır, Taner Yalçın, Üveyir İlhan Yılmazer ve Zülfikar Güneş.

Yedek yönetim kurulu üyeleri ise şöyle:

Nurettin Kulakçı, Halil Doğan, Rıdvan Akyüz, Leyla Eroğlu, Davut Avan, Orhan Ünal, Yusuf İnce, Songül Artıksüer, Nilgün Arık, Fesih Acar, Oğuzhan Güneş, Öykü Konuş, Arif Acar ve Ahmet Tekin.

Cemal Akın açıklamlarda bulundu!

Ak Parti’nin kalesi yapacağız diyen Cemal Akın “”Çukurova ilçemizde, ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağımız ilçe yönetim kurulu üyelerimizi belirledik. Yeni yönetim kurulumuzun Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki büyük AK Parti Ailemize, Adana’mıza ve tüm hemşerilerimize hayırlı olsun.

Bundan sonra da daha çok çalışacağız. Ve Çukurova’yı AK Parti’mizin kalesi yapacağız. Belediyede Cumhur İttifakı bayrağını dalgalandıracağız” dedi.

 

Başa dön tuşu