Yeni yıl özlediğimiz huzur ve barışı tekrar geri getirsin

Mesajında barışa vurgu yapan Başkan Karalar, ülkemizin ve komşularımızın içerisinde bulunduğu kaos ortamından çıkıp özlenilen huzur ve barışın tekrar tesis edilmesini diledi.

Başkan Karalar, “Bir yılı daha geride bırakırken arkamıza dönüp baktığımızda 2016 yılı hiç istemediğimiz terör olayları ve darbe girişimiyle anılan bir yıl oldu. Ülkemizin yanında komşu ülkelerde yaşanan iç savaşta bizleri direk etkiler konuma geldi.

Yaşanan olumsuzluklar vatandaşımızı, esnafımızı hem maddi hem de manevi olarak etkiledi. 2016 yılında barışın huzurun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık.

Mustafa Kemal Atatürk ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ sözü ile ne kadar büyük, ne kadar ileriyi görebilen bir lider olduğunu bizlere göstermiştir.  2017 yılının ise çok ihtiyaç duyduğumuz barış ve huzurun tesis edileceği bir yıl olması dileği ile yeni yıla giriyoruz.

2017 yılı tüm insanlığa huzur, ülkemize özgürlük, adalet, barış ve bereket getirsin. 2017 yılı aydınlığın, barışın sevginin ve özgürlüğün yılı olsun” ifadelerine yer verdi.

Exit mobile version