TEKNOLOJİ

TürkNet İnternet Paketinin Fiyatına Zam Yaptı

Ülkemizde son yıllarda internet servis sağlayıcı sayısı artmaya devam ediyor. Birçok servis sağlayıcının olduğu piyasada TürkNet de yüz binlerce kullanıcı sayısı ile büyük öneme sahip. Şirket tarafından yapılan açıklamada 1 Haziran'da Türk Telekom'un port fiyatlarına yüzde 67 zam yapması nedeniyle internet paketlerinde artış yapılacağı belirtildi. TürkNet dışındaki servis sağlayıcıları da geçtiğimiz günlerde paketlerinde fiyat artışlarına gitmişlerdi.

TürkNet İnternet Paketine Yüzde 21 Zam Yaptı

TürkNet'in resmi internet sitesinde yer alan güncel paket fiyatları incelendiğinde yüzde 21 oranında zam yapıldığı görülüyor. Yapılan zam ile birlikte tek bir fiyat politikası izleyen TürkNet'in 139.90 TL olan paketi 169.90 TL'ye yükseldi. Paket detaylarında 30 gün içinde para iadesi ve TürkNet'e davet edilen her kişi için de 1 aylık ücretsiz internet imkanı sunulacağı belirtiliyor.

TürkNet Kullanıcılara Alternatif Yol Sunuyor

TürkNet mevcut paketi eski fiyat üzerinden kullanmaya devam etmek isteyen kullanıcılar için farklı bir paket daha yayınladı. Şirketin kullanıcılarına sunduğu pakette 10 aylık faturanın taksitle veya tek seferde ödenmesi durumda 169.90 TL olan paketin fiyatı 10 ay boyunca sabit olacak ve kullanıcılar sabit fiyattan interneti kullanmaya devam edebilecekler.

TürkNet Gigafiber Pakete Zam Yapmadı

TürkNet'in hızlı internet deneyimlemek isteyen kullanıcılar için sunduğu ve 1000 Mbps hıza ulaşabilen Gigafiber paketine ise zam yapılmadı. TürkNet bu paketi kendi altyapı desteğiyle kullanıcılara sunuyor. Bu nedenle port fiyatlarındaki artış gigafiber paketinin fiyatında artışa yol açmadı. Paket TürkNet'in sitesinde güncel olarak 139.90 TL fiyat etiketiyle yer alıyor.

Türknet'in resmi internet sitesi üzerinden paket detayları ve güncel fiyatlara ulaşılabilir.

 

 

Başa dön tuşu