TEKNOLOJİ

Snapchat Artık Bilgisayar Üzerinden de Kullanılabilecek

Snapchat 2011 yılında kuruldu. Şirket kurulduktan sonra kısa zamanda milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başardı. Özellikle platformda yer alan hikayeler özelliği Instagram, Twitter, Facebook gibi üzere pek çok sosyal medya uygulamasının dikkatini çekti. Hikaye özelliği başta olmak üzere birçok özelliğinin diğer platformlarda da yer almasından şirket ciddi zarar gördü. Halen yüz milyonlarca kullanıcısı olan platform kullanıcı deneyimi arttırmak ve yeni kullanıcılar elde edebilmek amacıyla çeşitli güncellemeler yapıyor. Yapılan son güncelleme ile birlikte artık Snapchat uygulaması bilgisayar üzerinden de kullanılabilecek.

Snapchat Hesabı Bilgisayardan Yönetilebilecek

Snaphat tarafından yapılan açıklama bugüne kadar kısıtlı desteğin sunulduğu masaüstü sürümü artık kullanıcılara pek çok imkan tanıyacak. Yapılan düzenleme ile birlikte mobil cihazlar üzerinden platformda yapılan işlemler artık Snapchat'in Web sürümünde de yapılabilecek. Henüz tüm ülkelerde aktif hale getirilmeyen özelliğin ilerleyen süreçte tüm kullanıcılar için kullanılabilir olması bekleniyor.

Snapchat Yeni Güncellemeler Yapabilir

Snapchat 2011 yılında piyasaya çıktıktan sonra kısa zaman içinde milyonlarca kullanıcıya ulaştı ve dünyanın en popüler sosyal medya platformları arasında yerini aldı. Zaman içinde hikaye özelliği başta olmak üzere Snapchat'in birçok özelliğinin başka platformlar tarafından kullanılmaya başlamasıyla birlikte uygulamanın popülaritesinde azalma meydana geldi. Şirket son yılarda tekrardan kullanıcıların ilgisini çekmek için çeşitli atılımlar yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda bu kapsamda platforma Snapchat'e Plus özelliği eklenmişti. Şirket yapacağı güncellemeler ile tekrardan kullanıcıların ilgisini çekmeyi amaçlıyor. Bu nedenle önümüzdeki süreçte Snapchat'e yeni özelliklerin eklenmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Başa dön tuşu