SEYHAN

Seyhan’a kadın eli değecek! Yasemin Şule Özülkü geliyor

Adana’nın tanınmış iş insanlarından AK Parti Büyükşehir ve Seyhan Belediye Meclis Üyesi Yasemin Şule Özülkü, Seyhan Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklamasından bu yana büyük teveccüh görüyor. Gerek partililer gerek Seyhanlılar Özülkü’yü adeta bağrına basıyor.

Şule Özülkü, “Seyhan hak ettiği AK Belediyeciliği bizimle alacak” diyerek iddiasını ortaya koydu.

“SEYHAN’A KADIN ELİ DEĞECEK”

Yasemin Şule Özülkü, “5 yıla yakın süredir AK Parti’mizin bir mensubu olarak Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapmaktayım. Bu süreçte de zaten hâkim olduğum şehrimizin ve Seyhan’ımızın sorunları noktasında yeni başlıklar elde ettim ve tecrübeler edindim. Seyhan ilçemizi en sorunsuz, yaşanabilir ilçesi ve yaşayanların mutlu olduğu bir yer yapabilmek için gece gündüz çalışacağım. Her köşesini çok iyi bildiğim, her soruna vakıf olduğum, insanlarını çok iyi tanıdığım güzel şehrimiz ve Seyhan’ımız için tüm bu birikimleri daha etki şekilde kullanma zamanının geldiği inancındayım.” dedi.

“ADANA BİZİM İÇİN BİR AŞK, BİR SEVDADIR”

Özülkü ailesi olarak uzun yıllardır Adana’ya birçok alanda hizmet ettiklerini ve hizmet etmeye devam ettiklerini ifade eden Yasemin Şule Özülkü, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yatırımlarımızı daima Adana’mıza yaptık. Bir katma değer üretilecekse, istihdam oluşturulacaksa bu doğup büyüdüğümüz, sevdamız olan Adana’mızda olmalıdır dedik ve onlarca iş kolunda bu anlayış üzerine yatırımlar yaptık. Sivil Toplum Kuruluşlarından, spor kulüplerimize kadar, dernek ve vakıflar dahil şehrimiz için çalışan, koşturan, marka değeri oluşturabilecek tüm unsurlara destek verdik. Bu gayretlerin tamamını Adana’mıza olan aşkımızın ve sevdamızın gereğiydi ve bundan sonra da hep böyle olacak”

“ÖMRÜM YETTİĞİ SÜRECE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi halka ve hakka hizmet ilkesiyle ilerledikleri sözlerine ekleyen Özülkü, “Dün ve bugün olduğu gibi yarın da bu şehir ve güzel ilçemiz için makamlardan ve etiketlerden bağımsız olarak çalışacağımdan emin olmanızı istiyorum. Yüce Allah sağlık ve ömür verdiği müddetçe daima yaptığımız gibi bu şehrin güzel insanlarına faydalı olmak için çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu