TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4’ten İlk Görüntüler Geldi

Samsung Android işletim sistemine sahip akıllı telefon pazarında önemli bir konuma sahip. Şirket telefon piyasasında daha fazla kullanıcının ilgisini çekmek için çeşitli çalışmalar yaoıyor. Bu kapsamda Samsung geçmişte de var olan ancak kullanıcılar tarafından çok fazla tercih edilmeyen katlanabilir tasarıma sahip cihazları invotif bir tasarımla tekrardan kullanıcılarla buluşturdu. Samsung geçtiğimiz yıllarda başlattığı katlanabilir akıllı telefon serisinde ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Gelecek ay tanıtımınının yapılması planan Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4'ün tasarımları da ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4'ün Tasarım Detayları

Dünyanın en büyük teknoloji haber sitelerinden birisi olan ve güvenilir kaynak olarak kabul edilen 91mobiles önümüzdeki ağustos ayında tanıtılacak iki yeni modele ilişkin çeşitli görüntüler paylaştı. Yapılan paylaşımda telefonların tüm açılardan görüntüleri paylaşılmadı. Görüntüler incelendiğinde serisinin önceki modellerine kıyasla tasarım açısından radikal bir değişiklik olmadığı görülüyor.

Samsung Galaxy Z Flip 4 Teknik Özellikleri

Gelecek ay tanıtılacak olan Samsung Galaxy Z Flip 4 için henüz resmi bir açıklama bulunmasa da bazı teknik detyalar belli oldu. Sektörden paylaştığı sızıntı bilgiler ile tanınan Yogesh Brar’ın paylaşımına göre tanıtılacak cihazın bazı teknik özellikleri şöyle:

Ekran Boyutu: 6.7 inç
Ekran Yenileme Hızı: 120 Hz
İşlemci: Snapdragon 8+ Gen 1
RAM: 8 GB
Depolama Kapasitesi: 128 GB ve 256 GB
Arka Kamera: 12 MP + 12 MP
Ön Kamera: 10 MP
İşletim Sistemi: Android 12
Batarya: 3.700 mAh

Başa dön tuşu