TEKNOLOJİ

POCO M5s Teknik Özellikleri

POCO ilk telefon modeli Pocophone F1'i Xiaomi bünyesinde çıkardı. Şirket Xiaomi bünyesinde yer almaya devam ediyor ancak 2020 yılından itibaren çıkardığı telefonlar Xiaomi yerine POCO etiketiyle piyasaya çıkıyor. POCO Çin merkezli birçok akıllı telefon üreticisi şirket gibi fiyat/performans odaklı çıkardığı cihazlar ile kısa sürede dünya genelinde geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştı. Küresel çapta milyonlarca kullanıcıya ulaşan şirket ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. POCO'nun önümüzdeki aylarda tanıtımını gerçekleştirmeyi planladığı M5s'in tasarımıyla illgili henüz bir bilgiye ulaşılamazken teknik özellikleri hakkında çeşitli iddialar söz konusu.

POCO M5s'in Teknik Özellikleri

Akıllı telefon pazarında henüz cihazlar piyasaya çıkmadan ve tanıtımı gerçekleşmeden cihazlara dair detayları paylaşan çeşitli isimler bulunuyor. Kacper Skrzypek de akıllı telefonlar hakkında paylaştığı güvenilir bilgiler ile tanınıyor. Skrzypek'in iddiasına göre 2207117BPG numarasıyla IMEI veri sistemine eklenen POCO M5s'in teknik özellikleri şu şekilde:

Ekran Boyutu: 6.43 inç
Ekran Yenileme Hızı: 60 Hz
RAM: 6 GB ve 8 GB
Depolama Kapasitesi: 64 GB ve 128 GB
Arka Kamera: 64 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera: 13 MP
İşlemci: MediaTek Helio G95
Batarya: 5.000 mAh
Hızlı Şarj: 33 W

POCO M5s Ne Zaman Tanıtılacak?

POCO yeni akıllı telefon modelini ne zaman tanıtcağı ile ilgili henüz açıklamada bulunmasa da yıl bitmeden yeni cihazın tanıtımının yapılması bekleniyor. Gerçekleştirilecek tanıtımla birlikte cihazın teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı da netleşecektir.

Başa dön tuşu